Haarden van Westerhuis

Een gezellig knapperend haardvuur, een lekker glas wijn en onderuit gezakt in een luie stoel. Een gevoel van weldadigheid overvalt je terwijl buiten een koude wind door de bomen jaagt en de regen tegen het raam tikt.

Een openhaard geeft een gevoel van luxe. Het is een soort warmte die toch anders aanvoelt als andere warmte. Een open haard is een middelpunt in de kamer, mensen gaan er lekker omheen zitten om met elkaar te praten en de dagelijks dingen uit te wisselen.

Bij Firma Westerhuis kunt u de open haard krijgen zoals u die zelf wilt. Volledig aangepast aan uw wensen en geïnstalleerd op de plaats waar u hem wilt hebben. Of het nu een inbouwhaard betreft of een open haard, bij Firma Westerhuis kunt u terecht. Wij leveren natuurstenen schouwen in verschillende uitvoeringen van verschillende steensoorten in front en verdiept.

Wij leveren schoorsteenkanalen van dubbelwandig RVS van het merk Metaloterm. Alle maten uit voorraad leverbaar. www.metaloterm.nl

Wilt u meer informatie over open haarden kijk dan bij links onder de open haarden en klik op de fabrikant waar uw interesse naar uitgaat. U wordt dan automatisch doorgelinkd naar de site van onze leverancier. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom aan 't Noard 119 te Workum

Bezoek onze showroom!

Bekijk onze modellen

Bekijk de sfeervolle foto's hieronder en ervaar de sfeer en warmte die Westerhuis voor u kan creëeren

Altech

Model Altech Torus Depot
Door het toevoegen van een houtvak wordt de Torus Depot een ranke verschijning. 
lees meer

Tulikivi

Model Diverse
Het kacheloppervlak bestaat uit prachtige, natuurlijke speksteen.
lees meer

Attika

Model Rondo 103
Een (optioneel draaibare) houtkachel voor de liefhebber van strak en modern ontwerp. Puntgave kwaliteit. De Rondo blinkt uit in eenvoud en functionaliteit. 
lees meer

Firma Westerhuis

Noard 119
8711 AD Workum

Meer informatie

Ons bedrijf, Theun en Lotty Westerhuis bestaat dit jaar 30 jaar en in deze 30 jaar hebben wij met veel plezier in onze zaak gewerkt.

Onze merken

Firma Westerhuis levert topkwaliteit. Wij hebben de mooiste merken in ons assortiment.

© ZWF ontwerp