Zonwering van Westerhuis

Terrasschermen, Uitvalschermen, Screens, Rolluiken, Buiten-jaloezieën, markiezen en speciale zonwering voor serre's en veranda's. Dit alles van het kwaliteitsmerk Luxaflex leveren wij (TNO gekeurd). Betreffende binnenzonwering verkopen wij van het merk "Verano" en plissé producten van Verosol. Verosol plisséstoffen staan bekend om de hoge plooistabiliteit en blijven vele jaren in vorm.

Elektrisch of volautomatisch (op zon en wind) of afstandbediening? ; wij hebben het voor u. Geen gedraai aan een hendel meer. Eén druk op de knop... en u heeft geen last meer van de zon. Ook is het mogelijk dat uw zonwering automatisch op het weer reageert. Deze besturingssystemen zijn toepasbaar voor zowel binnen als buiten.

Al onze producten staan gebruiksklaar in onze nieuwe showroom, waar u van ons een demonstratie kunt krijgen, zodat u een uitstekende indruk kunt krijgen van onze kwaliteitsproducten.

Horren van Westerhuis

Westerhuis levert horsystemen voor ramen en deuren in verschillende vormen en maten. Onze horren zijn mooi en makkelijk in onderhoud en gebruik en staat garant voor topkwaliteit. Wij leveren en plaatsen Luxaflex maatwerk horsystemen.

 

De horsystemen van Luxaflex, voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Dat geldt voor de constructie van het systeem en voor de gebruikte materialen. Door continue kwaliteitscontroles tijdens het productieproces, wordt de kans op gebreken tot het minimum beperkt.

 

Om een juiste keuze te kunnen maken uit ons uitgebreide aanbod, is het van belang dat u goed geïnformeerd bent of wat voor soort of maat geschikt is in een bepaalde situatie. Dit ook omdat er bijna nooit een kozijn of deur gelijk is. U zult zien: er is altijd een passend horsysteem voor iedere deur en elk raam.

Bezoek onze showroom!

Bekijk enkele producten van Verosol en Luxaflex

Bekijk de sfeervolle foto's hieronder en ervaar de sfeer en warmte die Westerhuis voor u kan creëren. Laat u inspireren en bekijk diverse voorbeelden van Luxaflex welke wij eveneens leveren.

 

 

Firma Westerhuis

Noard 119
8711 AD Workum

Meer informatie

Ons bedrijf, Theun en Lotty Westerhuis bestaat dit jaar 30 jaar en in deze 30 jaar hebben wij met veel plezier in onze zaak gewerkt.

Onze merken

Firma Westerhuis levert topkwaliteit. Wij hebben de mooiste merken in ons assortiment.

© ZWF ontwerp